De vrijwilligers

Welkom bij het Dorpsservicepunt Hulsel

Het dorpsservicepunt Hulsel is gevestigd  in ít Drieske (in de kleine zaal), Huisacker 1

Dinsdag van  14.30 tot 15.30 uur

Donderdag van 18.30 tot 19.30 uur

Op verzoek kan er ook een afspraak  buiten de officiŽle openingstijden gemaakt worden.

Contactgegevens

Telefoonnummer :          013-5906803      (bereikbaar tijdens openingstijden van het dorpsservicepunt)

Website :  www.dorpsraadhulsel.nl

Dorpsservicepunt Hulsel

Wie in een dorp woont, heeft veel mogelijkheden tot contact. In het bijzonder via verenigingen en clubs, de zogenaamde sociale netwerken. Deze netwerken zijn belangrijk voor het welzijn van alle inwoners. Een dorpsservicepunt is een voorbeeld van zoín netwerk.

Voor de leefbaarheid van Hulsel, nu en in de toekomst, is het van wezenlijk belang om (informatie over) de beschikbare zorg, welzijn en dienstverlening zo dicht mogelijk bij de mensen te brengen.

Om dit mogelijk te maken is het dorpsservicepunt Hulsel opgericht. Hier kan iedere inwoner terecht met vragen.

Het dorpsservicepunt Hulsel

Is er voor advies, informatie en verwijzing waar nodig

Is er om je verhaal te doen als daar behoefte aan is

Wordt vormgegeven door vrijwilligers uit ons dorp

Het dorpsservicepunt is er voor alle inwoners van Hulsel

Waarvoor kunt u bij het servicepunt terecht?

De vrijwilligers van het dorpsservicepunt geven antwoord op vragen, en geven advies en informatie over wonen, welzijn en zorg. Zij bemiddelen of verwijzen u door. Informatie die u aan de vrijwilligers verstrekt wordt met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid behandeld.

Het gaat o.a. over onderwerpen als:

Gezondheid

Vervoer

Maaltijden

Sociale alarmering

Mantelzorg

Inkomensondersteuning

Centrum jeugd en gezin

Vrijwillige hulpdienst

Schuldhulpverlening

Hobby en vrije tijd

Vrijwilligerswerk

Verder kunt u er terecht voor zakken voor plastic afval, zakken voor  gebruikt incontinentiemateriaal, postzegels en ansichtkaarten van Hulsel.

Het dorpsservicepunt werkt nauw samen met Loket van A tot Z van de gemeente Reusel-De Mierden.